Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

DH e-Obvestila

Barva Delavske hranilnice je zelena. Barva gozdov, ki si jih prizadevamo ohraniti, zato je eden naših ključnih ciljev prehod na brezpapirno poslovanje. Veseli nas, da nas stranke pri tem podpirate.  

 

Do svojih izpiskov osebnega računa in izpiskov porabe na kreditni kartici DH Mastercard  lahko po novem dostopate preko portala DH e-Obvestila, v katerem so vam na voljo tudi obvestila o neizvršenih trajnikih ali direktnih bremenitvah in letni obračuni nadomestil.  

 

Dostop do portala je enostaven, omogoča lažjo sledljivost in shranjevanje dokumentov, izpiski so vam vedno na voljo, ko jih potrebujete, uporaba pa je seveda brezplačna.

 

Kako lahko dostopam do portala?

 

V treh preprostih korakih.

 

  1. Kliknite na povezavo https://e-obvestila.dh.si.
  2. V spletni portal DH e-Obvestila vstopite z Rekono uporabniškim računom ali uporabniškim imenom. Predlagamo vam, da registracijo izvedete z Rekono uporabniškim računom, ki ga boste lahko uporabili na vseh področjih sodelovanja s hranilnico, pred pričetkom postopka pa podrobno preberete Navodila za uporabo.   
  3. Na elektronski naslov, ki ga boste uporabili pri registraciji Rekono računa oziroma ste ga vpisali v obrazec, boste dobili obvestilo o prejemu zahtevka za aktivacijo in potrdilo o aktiviranem računu.

 

“In zeleno bo ostalo zeleno."

KONTAKT