Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Obvestila

Spremembe pri dostopu do bančnih aplikacij DH

22. 01. 2021

 

Spoštovani,

 

hranilnica v letu 2021 načrtuje nekaj pomembnih sprememb za uporabnike spletnih in mobilnih bančnih aplikacij, za katere menimo, da bodo v prihodnje poenostavile digitalno poslovanje in prinesle nove možnosti izvajanja storitev brez obiska poslovalnice.

 

Ena izmed prvih je uvedba novega prijavnega mehanizem, ki bo uporabnikom bančnih aplikacij hranilnice omogočal varno, enostavno in enotno identifikacijo pri registraciji in vstopu v spletno banko DH Osebni, mobilno banko DH Mobilni in mobilno denarnico DH Denarnik.

 

Prijavni mehanizem temelji na uporabi Rekono uporabniškega računa, ki bo postopoma nadomestil obstoječe prijavne metode. Uporabniški račun Rekono je rešitev za zanesljivo preverjanje vaše identitete ter za varno dostopanje do vseh aplikacij Delavske hranilnice, kjerkoli in kadarkoli, njegove ključne prednosti pa so:

 

- enotna identifikacija pri registraciji in vstopu v vse bančne aplikacije hranilnice, kar pomeni, da se lahko z enim uporabniškim računom registrirate oziroma vstopate v spletno banko, mobilno banko in mobilno denarnico ter tako brez težav izkoristite prednosti vseh aplikacij pri vodenju oz. upravljanju vaših financ,

 

- do spletne banke lahko dostopate s praktično katerekoli naprave, saj z Rekono računom uporaba digitalnega certifikata ni več potrebna,

 

- Rekono račun lahko uporabljate tudi pri drugih ponudnikih storitev (poštne storitve, distribucija električne energije, zavarovalništvo…),

 

- v nadaljevanju bo na osnovi Rekono računa možno tudi oddaljeno podpisovanje dokumentov, kar pomeni, da boste vedno več poslov s hranilnico lahko opravili brez obiska poslovalnice.

 

Rekono uporabniški račun že danes lahko uporabljate za vstop v spletno banko DH Osebni in registracijo v mobilno denarnico DH Denarnik, v februarju sledi sprememba pri mobilni banki DH Mobilni.

 

Ker je za nemoten prehod in uporabo bančnih aplikacij odgovorno poskrbeti pravočasno, boste v mesecu januarju 2021 na svoj elektronski naslov prejeli povabilo k registraciji Rekono uporabniškega računa. Prijazno vas vabimo, da se odzovete in čim prej ustvarite svoj Rekono račun ter si tako zagotovite vse prednosti, ki jih ta ponuja.

 

Podjetje Rekono d.o.o., ki zagotavlja Rekono uporabniški račun, ima status kvalificiranega ponudnika storitev zaupanja, ki ga je pridobil po uspešno izvedenem postopku akreditiranega certifikacijskega organa, ki ga je zaključilo Ministrstvo za javno upravo, in sicer z vpisom Rekono d.o.o. na nacionalni in EU seznam ponudnikov storitev zaupanja.

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na elektronskem naslovu ... ali na številki 01 3000 200.

 

Prijazen pozdrav,

DH

 

KONTAKT