Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Predstavitev

Spoštovani! 

Smo hranilnica. Po imenu in vrednotah.

In smo banka. Po vsebini, znanju, kvaliteti produktov in storitev.

 

Poslanstvo: S širokim naborom kvalitetnih finančnih storitev po dostopnih cenah in s trajnostno naravnanim poslovanjem, ki ga gradimo na ljudeh, soustvarjamo blaginjo te in prihodnjih generacij ter pospešujemo razvoj podjetništva in inovativnosti v Sloveniji. 

 

Vizija: Kot samostojna in zaupanja vredna slovenska finančna skupina smo prava izbira za prebivalstvo in podjetništvo. S trajnostnim financiranjem, inovativnimi rešitvami, digitalizacijo in razvejano poslovno mrežo celovito zadovoljujemo vse finančne potrebe strank. 

 

Strateški cilji hranilnice za obdobje 2023 do 2027

  • Smo samostojna in zaupanja vredna finančna skupina. 
  • Smo prava izbira za prebivalstvo in podjetništvo. 
  • Skrbimo za zaposlene. 
  • Gradimo trajnostni odnos. 
  • Z inovativnostjo strankam približujemo finančne storitve. 

 

 

Vrednote:

 

Varnost

Varnost in odgovornost

 

Varnost sredstev in podatkov komitentov je naša prioriteta. Zato spoštujemo dane zaveze, redno nadgrajujemo nivo varnosti ter odgovorno skrbimo za ugled Skupine DH.

Odzivnost

Odzivnost in naprednost 

 

Hitro se odzivamo na izzive okolja, pri tem smo usmerjeni v prihodnost. Podpiramo napredek, razvoj inovativnosti, digitalizacije in podjetništva. Uspešni smo, ker razmišljamo drugače.

ikona z dvema rokama in srcem

Dostopnost in prijaznost 

 

Za stranke smo dostopni, s konkurenčnimi cenami storitev, z razširjeno mrežo poslovalnic in širokim naborom digitalnih kanalov. Pri nas ljudje delajo za ljudi, zato prisegamo na prijaznost zaposlenih in osebni pristop. 

ikona s štirimi rokami povezanimi v kvadrat

Trajnostna naravnanost

 

S trajnostnim poslovanjem spodbujamo vključenost in sodelovanje vseh deležnikov v družbi ter z ohranjanjem okolja skrbimo za blaginjo prihodnjih generacij.

Skrb za zaposlene

 

Zadovoljni in zdravi zaposleni so temelj našega uspeha. Zato motiviramo in razvijamo zaposlene, skrbimo za njihovo zdravje in počutje ter omogočamo enakost spolov na vodstvenih mestih.

 

 

KONTAKT