Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

#DobroHočemo družinam v stiski

Delavska hranilnica ima delo zapisano v svojem DNK. Zato se nam zdi še posebej zaskrbljujoče, da v Sloveniji narašča število družin, ki se kljub zaposlenosti staršem, težko prebijajo iz meseca v mesec. Tem družinam želimo pomagati, zato smo se skupaj z našimi zaposlenimi odločili, da zanje zberemo in posredujemo pomoč ter jim tako pričaramo vsaj kanček prazničnega veselja.

Naš partner pri projektu je Truhoma, ki jo je ustanovila Ana Lukner Roljić, ustanoviteljica Anine zvezdice, s katero delimo vrednoto transparentnosti in ki nam omogočata pregled celotnega projekta oz. poti donacije - od nakazila pa vse do porabe sredstev.

 

S projektom #DobroHočemo družinam v stiski bomo od 15.11. do 10.12.2023 zbirali donacije za 20 družin iz cele Slovenije, kjer se starši kljub zaposlitvi vsak dan borijo, da bi svojim otrokom ponudili karseda kvalitetno otroštvo.

 

Vse zbrane donacije bodo v 100% porabljene za nakup življenjsko pomembnih potrebščin, ki jih družine potrebujejo. Ker pa je december čas obdarovanja, bomo otrokom kupili tudi darila, ki si jih tako zelo želijo. Na Sledilniku donacij - orodju, s katerim Truhoma dokazuje 100% transparentnost, je mogoče celotni donaciji slediti.

Zgodbe družin lahko najdete spodaj. 

 

Zgodbe družin

 

Veseli bomo vseh, ki v našem projektu prepoznate iskreno prizadevanje za boljši jutri in vas seveda vabimo, da se donaciji pridružite po svojih najboljših močeh. Hvala!

KONTAKT