Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Varnost in dostop

Za vas smo pripravili tri načine pristopa k varovanju z digitalnim potrdilom in sicer:

 

a) Obstoječe digitalno potrdilo za pravne osebe

Komitentom, ki že imajo kvalificirano digitalno potrdilo za pravne osebe na pametni kartici ali ključku (POŠTA-CA, SIGEN-CA, HALCOM-CA) omogočamo, da ga uporabljajo tudi za poslovanje z Dh-Poslovni.

 

b) Samostojni podjetnik - obstoječe digitalno potrdilo za fizične osebe
Komitentom, ki že imajo kvalificirano digitalno potrdilo za fizične osebe na pametni kartici ali ključku (POŠTA-CA, SIGEN-CA, HALCOM-CA) omogočamo, da ga uporabljajo tudi za poslovanje z Dh-Poslovni.

 

c) Novo digitalno potrdilo POŠTA®CA na pametnem USB ključku

Komitentu, ki še nima digitalnega potrdila hranilnica naroči kvalificirano digitalno potrdilo POŠTA-CA na pametnem USB ključku. Po pošti komitent prejme pametni ključek z digitalnim potrdilom za pravne osebe POŠTA®CA in ločeno še osebno številko (PIN). V primeru uporabe pametnega USB ključka namestitev dodatnih gonilnikov ni potrebna. 

 

Hranilnica priporoča, da za večjo varnost uporabljate digitalno potrdilo, ki je shranjeno na pametnem USB ključku ali kartici!

 

Dodatno vas vabimo, da obiščete spletno stran Varni na internetu, kjer vam še posebej priporočamo, da se seznanite z informacijami o varnem spletnem bančništvu.

 

KONTAKT